Over ons

Genuine Hospitality & Facilty Services is de “gamechanger” op de schoonmaakmarkt. Met altijd ruim voldoende medewerkers zorgen wij voor de door u en ons gewenste kwaliteit. De tarieven zijn scherp, maar zullen wij onze medewerkers centraal stellen.

Genuine Hospitality & Facility Serices is opgericht door Achie el Ghazaoui

Achie heeft na zijn studie, sociaaljuridische dienstverlening, zijn carrière opgebouwd als senior intercedent en assistent vestigingsmanager binnen de uitzendbranche. Na deze periode heeft Achie zijn weg vervolg in de Hospitality als Housekeeping Manager in diverse hotels. Achie is nu al een tijdje succesvol in de uitzendbranche met als hoofddienstverlening schoonmakers in ca. 66 hotels in Amsterdam.

Bas is na zijn studie op de Middelbare Hotelschool aan de slag gegaan in de hotellerie in verschillende functies onderdeel van de Rooms Divison afdeling. Na zijn loopbaan in de actieve hotellerie is hij aan de slag gegaan in de schoonmaak. Hier heeft hij voornamelijk te maken gehad met hotelschoonmaak ( housekeeping), maar ook met de schoonmaak van scholen / kantoren etc.
In 2019 hebben zij samen besloten Genuine Hospitality & Facility Services op te richten en de ( hotel) markt te gaan bedienen. Alles voor klanten en medewerkers.